Bar 7

De Bar 7 gokkast is een onderdeel van de Fruitlck Gokkasten. Makkelijk en inspirerend is hij in de bediening. Hij is bijzonder in zijn aantal functies die ‘autoplay’ zijn welke andere gokkasten niet hebben. Indien je een BAR kaartje bij het eerste spel kiest dan gaat de machine in het vervolgspel automatisch door. Je hoeft dus niet iedere keer de Bar 7 knoppen in te drukken. Je kan de Bar 7 rollen zien vallen, waarbij je helemaal niets hoeft te doen, en de eventuele gewonnen credits kunnen vallen.

Je kunt gratis spelen en je hebt geen tijdslimiet. Je mag voor 2 euro gratis spelen wat betekent dat je een aantal rondes kosteloos speelt. Je kan dan oefenen en jouw eigen taktiek bedenken voor je gaat spelen voor geld. Als je voor geld gaat gokken op Fruitluck dan kan je betalen via iDeal, een telefoonnummer of sms. Hoe je betaalt kan je zelf bepalen, wat voor jou het meest praktische is. Alle bovengenoemde mogelijkheden zijn in ieder geval zonder risico. Op de pagina ‘stortingsmanieren voor Fruitluck Gokkasten’ wordt je hierover nader geinformeerd.

Bar 7 Spel

Met De Bar 7 Gokkast kan je heel lang met veel plezier spelen. Het is een gokspel waarbij je niet snel veel geld kwijt raakt. De minimale inzet in het bassisspel is 1 credit hetgeen betekent dat je vanaf 10 eurocent per ronde speelt. Mocht je bijvoorbeeld voor 80 eurocent spelen op de Bar 7 dan betekent dat dat je 8 credits krijgt. Je speelt niet met de bovenste rollen maar met de onderste 3 rollen en want die behoren tot het bonusspel.

Bij 1, 2 of 3 gelijke symbolen op de 3 onderste rollen van de Bar 7 Gokkast horizontaal win je een prijs. Automatisch blijven goede symbolen of symbool combinaties vaststaan bij een goede positie. Bij het doordraaien van de rollen heb je eerder kans op grote prijzen. Op de eerste rol kersen kan je tenminste 2 credits winnen. Maximaal kan je 200 credits winnen. De verdubbelaar is in te zetten bij het kiezen van de onderste knoppen BAR of 7 bij een alles of niets spel. Zie Bar 7 Verdubbel spel. Je kan ze ook omzetten naar de Powermeter.

Het Bar 7 Bonusspel

We zitten nu in het Bonusspel. Het bonusspel wordt ook hier gespeeld met drie rollen die zich bevinden boven de basisspel. Aangezien het de Bar 7 Gokkast betreft moet je de naam ook terugvinden op de machine.

Het bonusspel draait namelijk om die twee logo’s. Je moet ten eerste vanuit de onderste regionen de credits omzetten naar de Powermeter. Op de rollen zelf heb je alleen de twee Bar 7 logo’s. Deze kun je boven op het plaatje van deze gokkast zien. Het is de bedoeling dat je een bepaalde combinatie kiest. Ga je bijvoorbeeld voor de Bar symbolen of speel je voor de 7 symbolen. Het voordeel hierbij is dat je met alle 8 winlijnen speelt. En ook dit bonusspel heeft een geweldige prijs van 200 Bar 7 credits, alleen dit keer niet voor 1 symbool combinatie van 3, maar voor 2. Bij de 3 Barren combinatie win je 200 credits per ronde. Bij drie zevens win je ook 200 credits. En nu komt het bijzondere. Bij 100 credits, of wenselijk wat meer, kun je de supergok toepassen. Je kan dan alles of niks inzetten. Je kan al je credits inzetten en hebt dan de kans om de hele voorraad van credits in een druk op de knop te verdubbelen!