Classic Runner

De Classic Runner Gokkast is een van de meest authentieke fruitautomaat van de Fruitluck Gokkasten. Het is een ouderwetse gokkast die vroeger in de snackbar stond. Het ontwerp van de Classic Runner Gokkast ziet er legendarisch uit en ook de geluiden klinken als vanouds. De gokkast is natuurlijk zo gemaakt om het gevoel van vroeger terug te krijgen. De kleuren zijn prachtig en uiteraard zijn de rollen in het basisspel precies hetzelfde als in het Classic Runner bonusspel. De fruitsymbolen zijn verder zeer nauwkeurig en brengen de meters het gevoel van vroeger naar voren. Nog steeds zie je de Classic Runner veel en wordt er nog steeds intensief op gespeeld. Hij is daarom ook toegevoegd aan de nieuwe Classic Runner Fruitluck gokkasten collectie. Hij is populair in cafe’s en snackbars. Een van de grote voordelen van online gokken is dat je gratis kan spelen op alle Fruitluck gokkasten inclusief deze topper, de Classic Runner gokkast. Bij dit gratis spelen zit geen limiet dus je kan bij wijze van spreke urenlang spelen zonder een cent uit te geven.

De Classic Runner  gokkast bestaat uit drie verschillende spellen, het bekende basisspel, het 0-1 spel wat je alleen gebruikt om het bovenspel te activeren (details volgen), en als 3de het vervolgspel. Je kan altijd gokken op Fruitluck en voor geld spelen, kijk maar hieronder hoe dit in zijn werk gaat. Dit gaat via de drie bekende manieren, namelijk via iDeal, via het bellen naar een nummer de gemakkelijkste manier van alle drie, via sms. In het menu boven zie je een pagina die gaat over het geld storten op Fruitluck Gokkasten zoals deze Classic Runner, waar alles in detail beschreven is en een heldere uitleg geeft.

Classic Runner Gokkast Basisspel

De Classic Runner is een bijzonder en beroemd basisspel.’Vroeger was alles beter” wordt er vaak geroepen en dat geldt volgens ons in het geval voor de Classic Runner Gokkast. Linksboven zie je drie verschillende rollen die op het eerste gezicht hetzelfde lijken. De winlijn is alle drie de rollen precies hetzelfde maar er loopt een winlijn doorheen. Die loopt horizontaal en van links naar rechts. Eigenlijk is het heel erg simpel en krijg je, van links naar rechts, bij twee gelijke symbolen al een prijs. Je verdient geld bij drie dezelfde symbolen. Op het prijzenschema aan de recherkant van de Classic Runner  kan je zien wat je wint. Je vindt een joker op de derde rol (dit is ook de reden waarom niet alle drie de rollen hetzelfde zijn). Het BAR symbool geldt als joker als je op de eerste twee rollen gelijke symbolen hebt. Mocht je op rol 1 een citroen hebben en ook op rol 2, dan krijg je een BAR symbool op de derde rol die dan precies hetzelfde geldt als voor een derde citroen op de 3de rol.

Iets bijzonders op de Classic Runner gokkast zijn de Kroontjes, die je in het midden rechts ziet en die gelden als een soort jokers, maar dan kris kras door het scherm. Als je dan een 3 scoort dan krijg je 20 credits op jouw meter bijgeschreven. De inzet is eigenlijk standaard en bestaat uit 1 credit per ronde, dit komt overeen met 10 Eurocent.

Classic Runner Vervolgspel

Het vervolgspel van de Classic Runner is een plek waar je veel geld mee kan winnen als je slim bent. Hier zie je niet 1 winlijn maar 5 verschillende winlijnen die je herkent aan de cijfertjes naast de rollen. Die rollen bevinden zich linksboven en lichten op als het bonusspel wordt geactiveerd. Hier kan je veel geld verdienen. Als je 3 sterren krijgt win je 200 credits per ronde. Maar om daar te komen moet je eerst het 0-1 spel spelen. Eigenlijk is dit een extra spelletje waardoor je jouw credits gemakkelijk over kan zetten. De kans dat je een credit verliest is 0,1%. Dus 1 op de 1000. We hebben in ieder geval nooit van iemand vernomen dat het gebeurd is, maar toch is het belangrijk om het te noemen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bij iedere druk op de knop zul je merken dat een inzet 5 credits kost. Maar omdat je met 5 winlijnen speelt en je met 3 sterren al 200 credits wint en met bijvoorbeeld 3 meloenen 100 credits is de Classic Runner Gokkast een gokkast die erg gewild is bij gokkers.