Club Runner

De Club Runner gokkast is de volgende uit de hele leuke serie van de Fruitluck Gokkasten. Dat hij lijkt op de Runner familie die je ziet in de Fruitluck stal is bijzonder. De Classic Runner en de Club Runner zijn ‘oldtimers’ uit de jaren negentig die je toen zag in iedere gokhal. Door zijn populariteit hebben ze dan ook besloten om hem na te bouwen. Ze hebben als eerste gekeken naar de vormgeving qua kleuren, vervolgens naar de rollen in het Club Runner basisspel die zich linksonder bevinden en dan naar de rollen in het vervolgspel die zich linksboven bevinden. Het enorme logo linksboven doet je denken aan de jaren 90.

De Club Runner kenmerkte zich door het zogenaamde viltje tussen de START knop. Met de tijd hebben ze daar iets op gevonden door het Autoplay kaartje die het viltje vervangt als je er op klikt. Zodoende kan de Club Runner automatisch zijn werk doen. Kortom, genieten en de credits opsparen, net als vroeger. Het grote verschil met vroeger is het uitbetalingspercentage van de Club Runner Gokkast nu veel hoger is. Je speelt het spel op de computer! Doordat je het op het internet speelt blijven de kosten heel laag omdat je geen personeels- en/of andere kosten zoals huisvesting hebt. De echte gokkers kunnen er lekker op los spelen en de Club Runner credits binnen zien komen. Maar voordat je begint raden wij jou in ieder geval aan om het eerst een tijdje gratis te proberen. Zo kan je wennen aan een nieuw spel en de trucjes door te hebben in het Club Runner basisspel, het 0-1 spel en in het vervolgspel.

Club Runner Gokkast Basisspel

De Club Runner Gokkast bestaat uit 3 verschillende spelletjes. Dat hebben we uiteraard eerder gezien bij de fruitautomaten van Fruitluck. Het Club Runner basisspel is in feite heel simpel om te spelen en je kan dan ook direct gokken op Fruitluck zonder uren te moeten oefenen. Linksonder speelt het zich af met 3 rollen. Je speelt het spel van links naar rechts en je hebt een horizontale lijn die door de 3 rollen loopt. Dat is de winlijn en dit is de belangrijke lijn die je in de gaten moet houden als je gaat gokken.

De inzet is 1 credit per ronde. De credits werken in 10, dat betekent dat 1 credit 10 Eurocent heeft als waarde. 10 credits is dus 1 Euro. Met andere woorden met 1 hele Euro kun je 10 rondjes spelen. Je kan dus heel relaxed lang spelen. Combinaties krijgen op de rollen is het doel, van links naar rechts horizontaal. Rechts van de onderste rollen, in het midden van de Club Runner gokkast zie je het prijzenschema. Daarin kan je lezen hoeveel je kan winnen per spel en per combinatie. Als je bijvoorbeeld 3 citroenen scoort dan win je 11 credits. Maar er is heel bijzonders aan de hand. Op de derde rol heb je BAR symbolen, de zogenaamde jokers op de Club Runner. Je hebt zodoende 2x meer kans om een combinatie van 3 te maken. Als we weer naar de citroenen symbolen kijken dan zie je dat je 2x kan winnen bij een combinatie van 3 citroenen maar ook een combo van 2 en een BAR symbool op de derde rol. Zodoende heb je meer kans om hoge scores te halen! De scores zijn ook heel goed, als je namelijk 3 meloenen op alle 3 de rollen 1, dan win je 80 credits. Krijg je 3 sterren dan win je maar liefst 100 credits, meer dan de moeite waard dus.

Club Runner Vervolgspel

Als je in het Club Runner basisspel credits wint, dan kun je die overhevelen naar de Clubmeter waardoor je direct kan spelen in het vervolgspel van de Club Runner gokkast. In het vervolgspel heb je 5 winlijnen tot jouw beschikking waarbij je de kans tot goede combinaties groter maakt. Je moet nog wel even het 0-1 spel spelen voordat je daar bent. Feitelijk is dat gewoon een knop waar je je gewone credits overzet van het Club Runner basisspel naar het vervolgspel. Vervolgens zet je per spel 5 credits in, in feite 1 credit per winlijn. Als je de winsten ziet is het dus echt de moeite waard. Bij iedere combinatie valt een prijs! De minimale combinatie is al 20 tot 40 credits waard, en je kan maar liefst 200 Club Runner credits per spel winnen! Geweldig toch!