Club Spinner

De Club Spinner gokkast waarbij men bijna niet kan ophouden met spelen. De vormgeving is heel bijzonder met mooie lichteffecten. Aangezien de hoofdprijs 200 credits is voor 3 sterren dan is het spelen op de Club Spinner  ook echt de moeite waard. Het is zeer gewenst, net zoals we bij alle fruitautomaten aanraden, om eerst een tiental minuten gratis op de Club Spinner te spelen. Zo wen je niet alleen aan de lay out maar zo kun je ook de Fruitluck gokkasten leren bespelen en zo op lange termijn de juiste keuzes maken. Dat is eigenlijk de belangrijkste tip die wij willen geven, leer een gokkast, zoals de Club Spinner,  goed kennen voordat je gaat spelen voor geld!

Mocht je dan voor geld willen gaan spelen op de Club Spinner dan kan dat natuurlijk via de drie bekende manieren. De eerste manier is een smsje sturen met een code, waarbij je een x aantal credits aanvraagt. De tweede is om te bellen naar een nummer waarbij je kiest of je eenmalig een bedrag betaalt of een bedrag per minuut. En de derde is om via iDeal een bedrag ineens over te maken. Met iDeal kun je namelijk ineens grotere bedragen overmaken en dus meer credits krijgen waardoor je niet na 5 minuten alweer moet bellen. Wij beginnen nu met de verschillende spellen van de Club Spinner gokkast en gaan van start met het Club Spinner basisspel.

Het basisspel van de Club Spinner Gokkast

De Club Spinner lijkt een beetje op een andere Fruitluck gokkast, namelijk de Top Spinner. Het verschil met deze topper is dat de Club Spinner een eigen look en feel heeft die niet vergeleken kan worden met een ander gokspel. Hij verdient dan ook een bijzondere plek. De Club Spinner gokkast bestaat uit 4 verschillende spellen, het alom bekende basisspel wat we overal wel zien, het 0-1 spel. Het 0-5 spel, wat we eerder hebben gezien bij de Top Spinner en natuurlijk het bonusspel. Deze spellen kun je allemaal uitproberen door middel van het gratis gokken. Daarna heb je de keus om te spelen voor geld. Mocht je voor geld gaan spelen dan kun je met een gerust hart spelen want je draait per spel op de Club Spinner  met 1 credit. Dat is precies hetzelfde als 10 Eurocent, met andere woorden met één Euro kun je dus 10 keer spelen. Dus je kan je wel voorstellen als je 30 Euro stort via iDeal je lekker urenlang bezig kan zijn. Wellicht verdien je dan ook behoorlijk wat geld op de Club Spinner .

De Club Spinner gokkast heeft vier rollen en in het basisspel speel je ook met alle 4. Alle rollen bevinden zich linksboven en zijn goed herkenbaar. Het bonusspel wordt op precies dezelfde rollen gespeeld maar daar komen we later op terug. De rollen zijn direct actief dus je hoeft geen hogere bedragen of credits in te zetten. Zij worden bekeken van links naar rechts horizontaal dus het tellen begint vanuit de meest linker rol van de te winnen Club Spinner symbolen. Als je wat geld wint door het gokken op Fruitluck kun je je geld via het 0-1 spel overzetten naar de club meters en zo aan het vervolgspel starten waar je nog meer kan verdienen Jouw start met winst begint al met een combinatie van 2 fruitsymbolen. Twee aardbeien geven bijvoorbeeld al 4 credits winst, twee sterren geven je 8 credits winst. De hoofdprijs die je kan winnen in het basisspel van de Club Spinner Gokkast is heel hoog, maar liefst 200 credits voor 4 sterren!

Vervolgspel van de Club Spinner

Als je een aantal credits wint in het Club Spinner basisspel kan je ze overhevelen naar het vervolgspel. Belangrijk om te weten is dat dit via het 0-1 spel en het 0-5 spel gaat. De kans om foutloos door te komen is 99,9% wat betekent dat een misser bijna onmogelijk is. Je kan credits via die spellen opsparen en zo doorgeven aan de meters. Vanuit die meters kun je starten. Het zijn er 8 dus je kan al jouw credits van het vervolgspel opsparen en verdelen over de 8 meters, ook wel potten genoemd. Ook in het Club Spinner vervolgspel speel je met de 4 rollen uit het basisspel. Je krijgt daarvoor maximaal 10 winlijnen verdeeld over alle rollen. Aan de bolletjes met cijfers aan de zijkant kun je zien welke rolle dat precies zijn. De inzetten in het vervolgspel van de Club Spinner zijn minimaal 5 credits, en maximaal 10 credits. Bij een inzet van 5 credits krijg je 5 winlijnen, 1 per winlijn. Bij een inzet van 10 credits krijg je 10 winlijnen terug. Jouw vierde rol gaat dan pas branden en wordt hij actief gemaakt. Met die 10 winlijnen heb je een grote kans om flinke prijzen te winnen en veel credits te verkrijgen. De minimale winst die je dan haalt is maar liefst 40 credits en ook hier heb je kans om de mega hoofdprijs van 200 credits binnen te halen. Ditmaal niet voor 4 sterren maar eentje minder, voor 3 sterren krijg je al 200 credits. Samen met de 10 winlijnen die je krijgt is de Club Spinner dus bij uitstek de gokkast om winst te maken.