Double Sixteen

Met de Double Sixteen Gokkast van Fruitluck gokkasten kan je heel veel geld mee verdienen en ook heel snel! Hij is ook heel bijzonder omdat hij maar liefst 32 winlijnen bezit in het bonusspel. De layout is ook heel mooi. De 32 winlijnen van de Double Sixteen zijn verdeeld over twee spellen, namelijk het basisspel en het bonusspel. Zij hebben beiden 16 winlijnen. Het basisspel van Double Sixteen bevindt zich onderin de gokkast. De spellen hebben dezelfde layout en allebei hebben zij 4 rollen per spel.

Layout en gebruik van de Double Sixteen

De Double Sixteen gokkast is heel anders dan andere gokkasten en dus bijzonder in zijn soort. Met zijn eigen ontwerp, bediening en kleurencombinaties is de Double Sixteen er een uit duizenden. Het ziet er heel erg simpel en duidelijk uit. Bovenaan zie je het logo wat in grote hoofdletters afgebeeld staat. Daaronder heb je de eerste Double Sixteen rollen, in totaal 4 stuks die horen bij het bonusspel. Het bonusspel is de plek om nog meer winlijnen te activeren en zo nog meer credits te winnen en wellicht jouw inzet te verdubbelen. Het bonusspel komen we later uitgebreider en meer gedetailleerd op terug in het bonusspel gedeelte. Je ziet kleine schermpjes onder de rollen waarop staat hoeveel winlijnen je krijgt bij welke inzet. Zo zie je bijvoorbeeld bij de derde rol van de Double Sixteen Gokkast een schermpje met STAKE 20 16 WINLINES. Dit houdt in dat je bij 20 credits inzet 16 winlijnen terugkrijgt. Deze rij van schermpjes ihoort bij het bonusspel.

Onder de bovenste rollen van het basisspel zie je 4 rollen. De volgorde loopt van links naar rechts en is simpel. Hieronder staan zinnen die op kunnen lichten en aangeven hoeveel winlijnen je terugkrijgt in ruil voor het x aantal ingezette credits. Alleen nu zijn het er 3 inplaats van 4. Ook over dit gokgedeelte van het basisspel gaan we later wat meer en gedetailleerder op in. Aan de zijkanten zie je cijfers in cirkels, dit zijn de winlijnen van de Double Sixteen die geactiveerd kunnen worden. Als je nu naar rechts gaat zie je een LED scherm waarop de prijzen zullen staan en de hoeveelheid credits die je nog over hebt.

Aan de bovenkant op deze gokkast zien we het meest mooie gedeelte van de gokkast, namelijk het prijzen- en winstschema! Hierop zie je de te winnen credits en alle combinaties zodat je weet waar ja naar toe moet werken en op welke combinaties je moet gokken als je bijvoorbeeld rollen vast gaat houden. Bijvoorbeeld drie bellen naast elkaar leveren je al gauw 80 credit op. Maar liggen de FL logo’s naast elkaar, de drie Fruitluck logo’s, dan krijg je maar liefst 120 credits. Indien je dit dan met 8 verschillende rollen combineert en 32 winlijnen dan kan je je voorstellen dat je met gokken op Fruitluck waarschijnlijk heel veel geld kan winnen met de Double Sixteen Gokkast! Meer rechts zijn de meters 1 tot en met 10 en daaronder het warp spel. Dit warp spel stelt niet veel voor. Het zet jouw hogere inzet naar de meters over om zo met nog meer winlijnen te spelen. Het uiteindelijke doel is uiteraard om al de 32 winlijnen van de DoubelSixteen gokkast te activeren.

Het basisspel van de Double Sixteen

Deze Fruitluck gokkast heeft in principe een heel doelgericht en makkelijk basisspel. Je speelt met vier verschillende rollen waarbij het mogelijk is om al jouw 16 winlijnen in te zetten. Deze gokkast is anders dan andere gokkasten omdat je op de Double Sixteen een minimale inzet hebt van 5 credits, wat vergelijkbaar is met 50 Eurocent. Als eerste kun je gratis spelen om te oefenen. Wil je toch voor geld spelen op de Double Sixteen dan kun je een account aanmaken en dan via iDeal, je gsm of sms geld overmaken. Je kan bellen op 2 manieren, 1 malig 1,30 voor 13 credits of 0,80 cent per minuuut voor 8 credits. Voor 5 credits, en de minimale inzet, zie je drie rollen die oplichten en waarop je kan spelen, inclusief 4 verschillende winlijnen. Daarnaast heb je 2 extra inzetten in het basisspel, namelijk 10 credits voor 8 winlijnen en uiteraard alle vier de Double Sixteen basisrollen, en als laatste de 20 credits per ronde voor 16 winlijnen.

Double Sixteen Gokkast Bonusspel

Het bonusspel van de Double Sixteen gokkast is heel simpel. Je kan in het basisspel tot en met 20 credits inzetten om de onderste 4 rollen en 16 winlijnen actief te maken, waarbij de bovenste vier rollen overblijven. Dat zijn de extra rollen die bij het bonusspel horen van de Double Sixteen. Als je voor 40 credits per ronde gaat spelen gaan lichten alle rollen op en gelden alle combinaties die maar mogelijk zijn op maar liefst 32 winlijnen! Dat zijn dus vier rollen beneden met 16 winlijnen en boven vier rollen ook met 16 winlijnen! In bijna iedere ronde heb je kans om prijzen te winnen. Daarom is de Double Sixteen gokkast een van de meest gewilde onder de Fruitluck gokkasten spelers.