Fruitluck Gokkasten Collectie

Als je ooit bent begonnen met het spelen op Fruitluck gokkasten dan weet je dat er diverse Fruitluck Gokkasten in omloop zijn waar vaak op gespeeld wordt. De ene is nog bekender dan de andere en de een werkt voor jou wellicht beter dan voor de ander. Het is en blijft een persoonlijke keus gebaseerd op ervaring en gevoel. Fruitluck Gokkasten zijn op dat gebied perfect omdat je heel snel kan leren hoe ze werken en welke tips en trucs je kan gebruiken om veel geld te winnen of om veel credits binnen te halen in een avondje. Uiteindelijk gaat het er om, om op de lange termijn geld te verdienen op de Fruitluck gokkasten en op die manier te leren hoe Fruitluck online gratis gokkasten werken. Want ook al zijn het automaten ze hebben allemaal een eigen manier van spelen en ieder speelt natuurlijk op zijn eigen manier.

[table id=1 /]

Gokken is toch een persoonlijk iets, en de Fruitluck Gokkasten zijn daar perfect voor. Het is namelijk ook nog eens zo, dat doordat de Fruitluck gokkasten al een redelijke tijd meegaan zijn ze ideaal om trucjes uit te proberen en om een eigen strategie en of taktiek te leren en toe te passen. Als je naar andere automaten gaat kijken gaat het vaker mis omdat er daar teveel verschillen zijn, er komen vaak teveel nieuwe de hoek om, maar bij Fruitluck gokkasten is dat gelukkig niet zo. Op die manier kun je op je gemak een gokkast echt goed leren kennen en zodoende echt leren hoe het werkt en rustig aan beginnen met het gokken op Fruitluck. Zo zul je veel sneller veel credits gaan winnen op alle Fruitluck gokkasten, en daarmee lig je in feite al een paar stappen voor op andere spelers die voor de lol spelen en in feite niet weten wat ze doen.

Gehele Fruitluck gokkasten collectie

We zijn dan nu aangekomen bij het stuk waar we het over de gehele Fruitluck Gokkasten collectie gaan hebben. We gaan ze een voor een behandelen en in detail vertellen waar hij over gaat, welke spellen er in zitten en wellicht hoe hij eruit ziet, of wat het belangrijkste element is. Nogmaals het spelen op Fruitluck Gokkasten is een typisch iets wat je in feite jezelf aan moet leren, het is een persoonlijke keus welke gokkast perfect bij jou past. Het is uitproberen en vele uren spelen, dit kan gratis maar natuurlijk ook voor geld, want je wilt wel echt geld winnen waar je tenminste iets mee kan doen. We zullen het rijtje afgaan en bovenaan beginnen.

Fruitluck Hellraiser

De Hellraiser gokkast is de bekendste uit de Fruitluck gokkasten collectie en is daarmee ook de automaat waar het vaakst op wordt gespeeld. Als er veel mensen op spelen betekent het ook dat er veel mensen op winnen. Met andere woorden, de Hellraiser gokkast is de ideale plek om veel winst te maken, aangezien hij anders niet zo populair zou zijn bij de Fruitluck gokkasten. Als je kijkt naar de layout dan is dat al een eye catcher en is het daar alleen al om meer dan logisch dat de Hellraiser de bekendste is van de Fruitluck Gokkasten. Daarbij komt er nog een extra feit dat het basisspel al vier verschillende rollen heeft, wat er op neer komt dat je nog meer winlijnen hebt, zo ook in het vervolgspel. Er is een 0-1 warp spel en natuurlijk het Hellraiser Bonusspel waar je zoveel mogelijk duiveltjes moet zien te winnen.

Double Sixteen

Ook deze topper uit de Fruitluck gokkasten serie is er een om zeker te proberen en in je favorieten lijstje te stoppen, de Double Sixteen. Doordat hij maar liefst 8 rollen heeft, en dus 2×16 winlijnen is dit er ook een om niet te vergeten. Je kan dus bij een inzet van 40 credits alle rollen inclusief alle winlijnen aanzetten om zodoende je kansen enorm te vergroten en dus sneller credits te winnen. Daarbij komt ook nog dat je op de 32 winlijnen (16 + 16) je meerdere combinaties kan krijgen waardoor je per ronde verschillende prijzen kan winnen. Kortom de Double Sixteen is een topper uit de Fruitluck Gokkasten waar je per ronde de meeste kans hebt om het hoogst aantal credits tegelijk te verkrijgen.

Classic Runner

Een van de bekendste uit de Fruitluck Gokkasten collectie is de Classic Runner gokkast. Deze automaat is heel lang de bekendste geweest omdat hij in bijna alle gokhallen stond en natuurlijk op de andere plekken zoals cafe’s. De Classic Runner heeft net zoals sommige uit de Fruitluck Gokkasten collectie drie rollen in het basisspel en drie rollen in het vervolgspel.

Happy Hour

Uit de Fruitluck gokkasten collectie komt de Happy Hour Gokkast die in feite beroemd is geworden om het vervolgspel, wat ook wel het happy hour spel genoemd wordt. Maar eerst is er natuurlijk het basisspel. Hier speel je met 3 rollen tegelijk. Om in het Happy Hour spel te komen hoef je in feite niks te doen, er wordt willekeurig gekozen wanneer het begint, maar als het begint kun je rekening houden met veel winst per ronde, aangezien je 50/50 kans hebt om bij iedere ronde 100 credits te winnen.

Red White and Blue

De Red White and Blue is de volgende uit de Fruitluck gokkasten collectie. Het leuke hieraan is is dat je in het basisspel 3 rollen hebt maar ook in het vervolgspel. De prijzen die je kan winnen staan er duidelijk op en het is er een die je niet zomaar overslaat, kortom een topper die je niet moet vergeten.

Bar 7

Ook de Bar 7 gokkast is een bekende jongen uit de Fruitluck Gokkasten collectie. En ook hij heeft 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het vervolgspel. Het enige verschil is dat je in het vervolgspel maar 2 symbolen hebt, het BAR symbool of het 7 symbool. En dat is ook het leuke want je kan in het vervolgspel kiezen of je gokt voor of het Bar symbool of 7 symbool, het is dus een soort kop of munt spel wat het extra spannend maakt.

Club Runner

Uit dezelfde familie van de Classic Runneruit de Fruitluck Gokkasten collectie komt de Club Runner. Je hebt onderin 3 rollen waarmee je het basisspel speelt, daarboven heb je het vervolgspel wat ook met 3 rollen wordt gespeeld. Rechts daarvan zie je de winsten die je kan winnen, die staan in de tabellen, en zo zie je dat je kans hebt om 200 credits per ronde te winnen.

Gold Lines Deluxe

De direct topper die daarna aansluit in de Fruitluck Gokkasten collectie is de Gold Lines Deluxe. De naam zegt het eigenlijk al, de winlijnen zijn goud waard en dat kun je ook zien aangezien je in het basisspel 3 rollen hebt en in het vervolgspel 4 rollen.

Club Spinner

Ook de Club Spinner gokkast is een van de bekendere uit de Fruitluck Gokkasten serie waarop vaak gespeeld wordt door de meer ervaren gokkers. Het is ook een goede machine om in te stappen, het is dan alleen raadzaam om rustig te spelen. Doordat hij 4 rollen heeft voor het basisspel en voor het vervolgspel is dit een opvallende verschijning. Een ander groot voordeel is dat je op de Club Spinner maar liefst 200 credits per ronde kan winnen.

Running Wild

De grote joker uit de Fruitluck Gokkasten collectie is en blijft wel de Running Wild. De grote foto van een joker in de naam midden op de gokkast bevestigd dat ook. Hij bestaat uit 3 rollen beneden in het basisspel en uit 4 rollen in het vervolgspel. Het mooie aan deze topper is dat je vaak een joker krijgt bij bepaalde symbolen zodat je alsnog je prijs kan innen!

Top Spinner Gokkast

De Top Spinner gokkast uit de reeks en Collectie van Fruitluck is er een die vaak gespeeld wordt door beginners. Dankzij zijn gemakkelijker layout met alleen 4 rollen waar je en het basisspel op speelt alsmede het vervolgspel is het een ideale gokkast voor beginners. Onderin heb je het hele schema met alle te winnen credits, en helemaal boven zie je dat je 200 credits per ronde kan winnen bij een combo van 3 sterren.