Fruitluck Gokkasten Recensie

Alle Fruitluck Gokkasten werken in principe hetzelfde. Als je er eenmaal een hebt geprobeerd dan weet je in feite wel hoe ze werken, het enige verschil zit in de layout, hoe ze eruit zien en natuurlijk de look en feel van bepaalde Fruitluck gokkasten. Het is allemaal net iets anders, maar in principe zijn ze allen gelijk. Neem nu het uitbetalingsschema, dat zit allemaal rond de 90% wat vaak veel meer is dan de gokkasten in het casino of in een gokhal. Dit komt doordat de Fruitluck Gokkasten zich online bevinden. Met andere woorden, je hebt veel en veel minder kosten en veel meer overzicht en je kan spelen vanuit je luie stoel, thuis of bij vrienden thuis. Het is daarom ook meer dan logisch dat veel spelers tegenwoordig vaker online spelen dan in echte gokhallen, en de Fruitluck Gokkasten hebben daar mede aan bijgedragen.

[table id=1 /]

Voordelen van online Fruitluck Gokkasten spelen

Het grote voordeel van het online spelen van Fruitluck gokkasten is dat je in feite de deur niet uithoeft, dat is 1, en 2 is dat je vanuit je luie stoel alles ineens kan regelen zonder met cash geld rond te hoeven lopen. Nadeel is dat je natuurlijk de gewonnen winst niet echt direct in je hand hebt, maar dat maakt in feite niet uit want geld is geld. En zeker in het geval van gewonnen credits kan dat aardig oplopen, het is dan ook veiliger en veel gemakkelijker als je het direct op je bankrekening gestort krijgt. Ook dit gaat heel gemakkelijk bij Fruitluck gokkasten. Als je je eigen account aan hebt gemaakt vul je je bankrekening in en het geld wordt meteen overgemaakt en kun je in feite direct beginnen met gokken op Fruitluck. In de praktijk is dit een werkdag, en dan moet je als het goed is het geld op je rekening zien. Maar dan moet je natuurlijk wel wat gewonnen hebben op de Fruitluck Gokkasten. Maar dat moet in feite geen probleem zijn als je je aan een vast stramien houdt en je onze tips en trucs volgt. Het zijn geen moeilijke tips maar de uitdaging is onder andere zelf beheersing. Maar ook dat is te leren met oefenen! Het grote voordeel van online Fruitluck Gokkasten spelen is dus dat je zo veel als je wilt kunt oefenen voor speel geld, en als je eenmaal een zeker gevoel hebt kun je beginnen met spelen voor echt geld, want pas dan weet je of je er klaar voor bent en pas dan zul je merken dat de trucjes en tips beginnen te werken. En doordat de Fruitluck gokkasten zich online bevinden kun je je concenteren en op het gemak spelen zonder dat er iemand mee zit te kijken. Pas dan kun je lekker spelen en voor de winst gaan.

Geschiedenis van de Fruitluck Gokkasten

Alle Fruitluck gokkasten zijn gebaseerd op echt bestaande gokkasten die in de jaren 90 enorm bekend waren en waar vaak op werd gespeeld. Denk dan aan de Classic Runner of bijvoorbeeld de Bar 7. Bij de Bar 7 draait het in het bonusspel, of het vervolgspel, er om dat je of een BAR symbool combinatie krijgt op de 3 rollen of een 7 combinatie krijgt op alle drie de rollen. Je hebt dus maar keus uit 2 verschillende symbolen wat het spel dus veel en veel gemakkelijker maakt waardoor je veel sneller de kans hebt om veel geld te winnen. De Classic Runner, een van de bekendste uit de gokhallen heeft 3 rollen beneden en 3 rollen boven. Dit zijn er zomaar 2 uit de gehele Fruitluck gokkasten collectie die natuurlijk uit zeker 11 verschillende automaten bestaat. Er is dus net genoeg keus maar ook niet zoveel keus dat er teveel is en je door het bos de bomen niet meer ziet. In ieder geval, de Fruitluck gokkasten zijn allen gebaseerd op oude toppers die je tegen bent gekomen in gokhallen, cafe’s of zelfs sportkantines. Doordat die zo bekend waren hebben zij gedacht dat dit leuk zou zijn voor de spelers die ze dus kennen, met andere woorden de meer ervaren gokkers die het leuk vinden om op de mooie vintage kasten te spelen waar ze wellicht veel op gewonnen hebben. Het is dus niet meer dan normaal dat de Fruitluck Gokkasten ook vaak winstgevend zijn voor veel spelers, aangezien het uitbetalingspercentage rond de 90% ligt is het meer dan normaal dat er veel op wordt gewonnen!

De diverse Fruitluck Gokkasten

Er zijn dus zoals eerder vermeldt 11 verschillende gokkasten van Fruitluck en daardoor is de keus precies goed genoeg voor de ervaren speler maar ook goed voor de nieuwe spelers die daardoor uit de beste automaten kunnen kiezen om het gokken te leren. Een van de bekendste is en blijft de Hellraiser gokkast, het meest bekende hieraan is het Hellraiser spel wat in feite een bonusspel is waar het de bedoeling is om zoveel mogelijk duiveltjes symbolen te pakken te krijgen om zodoende, heel goed, meer geld credits te winnen, wat je dus om kan zetten in geld. De volgende uit de rij Fruitluck Gokkasten is de Double Sixteen, deze topper bestaat eigenlijk uit een groot bonusspel waar de inleg sowieso hoger ligt. Het grote voordeel aan deze automaat is dat je 8 rollen kunt activeren met 32 winlijnen wat dus je kansen enorm vergroot. De Classic Runner hebben we het in het stuk hierboven al over gehad. Hij is enorm bekend uit de oude scene en is daarom ook een van de bekendere.

Happy Hour, dat wordt vaak geroepen, en zelfs de Fruitluck Gokkasten hebben een Happy Hour gokkast die bekend staat, ook, om zijn bonusspel waar je dus een 50% kans hebt om per ronde 100 credits te winnen. De Red White and Blue is er een die oer Hollands is en eigenlijk perfect voor beginners door het gebruikersgemak. De BAR 7 hebben we ook hierboven al over geschreven dat het om het bonusspel gaat waar je moet kiezen tussen of het BAR symbool of 7 symbool. De Club Runner is een topper met een leuke blauwe uitstraling met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het bonusspel. Eigenlijk is hij ook familie van de Classic Runner maar werkt net wat anders. Gold Lines deluxe is een topper die zijn naam krijgt uit het feit dat de winlijnen van deze topper goud opleveren, met andere woorden je kan veel winnen door op de winlijnen te letten.

Club Spinner is familielid van de Top Spinner en is daarom alleen al een topper die je zeker uit moet hebben geprobeerd die uit de Fruitluck Gokkasten serie komt. De volgende is de Running Wild. Deze bekende fruitautomaat staat bekend om zijn jokers. De jokers vormen eigenlijk hier de kern van het spel, want wat vaak een BAR symbool is bij andere gokkasten is hier bij de Running Wild de joker die de hoofdrol heeft in dit gokspel. Als laatste zijn we gekomen bij de Top Spinner. Met zin 4 rollen die duidelijk bovenaan getoond worden is hij duidelijk uit de gehele Fruitluck Gokkasten collectie te onderscheiden. Het mooie aan deze topper is dat hij 10 winlijnen heeft die allemaal geactiveerd kunnen worden in het bonusspel. Dit houdt dus simpelweg in dat je veel sneller de kans hebt om de hoofdprijs van 200 credits per ronde te winnen!