Gold Lines Deluxe

De Gold Lines deluxe Gokkast uit de Fruitluck gokkasten serie is beroemd om zijn 16 winlijnen in het vervolgspel. Daar kun je met 20 credits per ronde lekker spelen en dan ten minste16 winlijnen krijgen en vervolgens weer veel credits winnen. Dat is het grote voordeel van de Gold Lines deluxe Gokkast.

Gold Lines Deluxe Spel en layout

De minimale uitbetaling is 40 credits per ronde. Daarna kan je 80 credits uitbetaald krijgen voor de meloenen bellen en zevens, 120 credits voor drie keer het Fruitluck logo. De topper is de super hoofdprijs van 200 credits bij drie keer het jackpot logo. De maximale winst in het Gold Lines Deluxe basisspel is 200 credits voor de jackpot symbolen op alle drie de rollen 1. Dat zijn de regels in het Gold Lines Deluxe basisspel, 3 rollen allen verschillend maar met 1 groot identiek kenmerk, namelijk de winlijn die door het midden loopt, horizontaal van links naar rechts.

Het logo van de Gold Lines Deluxe vind je in het midden aan het rechterkant in tegenstelling tot de meeste fruitautomaten waar je het logo bovenin of aan de linkerkant vindt. Daarboven zie je 10 meters die beginnen te tellen bij aanvang van het Gold Lines Deluxe vervolgspel. Het Gold Lines Deluxe prijzenschema vind je linksonder waarop je kan zien hoeveel credits je kan verdienen met de bijbehorende winnende combinaties van fruitsymbolen. Ieder symbool heeft zijn eigen waarde en zo zie je bijvoorbeeld een combinatie van twee kersen in het Gold Lines Deluxe basisspel je snel 4 credits wint. Je krijgt 20 credits bij 3x bellen en drie zevens tik je al gauw af voor 100 credits die je bij mag bijschrijven op je credit meter. Dit geldt allemaal voor het Gold Lines Deluxe basisspel. In het vervolgspel krijg je meer credits en speel je met meer dan 1 winlijn maar daar lees hieronder mee over.

Gold Lines Deluxe Gokkast Basisspel

De Gold Lines Deluxe Gokkast van Fruitluck kent een makkelijk maar effectief basisspel wat heel makkelijk is in gebruik waardoor hij heel simpel is om onder de knie te krijgen. In feite gaat het bij deze gokkast om de onderste drie rollen die zich links langs het logo bevinden. De bedoeling is om 1, 2 of 3 mooie combinaties te maken met de fruitsymbolen op de rollen van de Gold Lines Deluxe. Maar hierbij zijn wel wat regels aan verbonden. Het werkt als volgt. De eerste regel is dat er van links naar rechts wordt geteld op de Gold Lines Deluxe, dat wil zeggen de rol aan de meest linkse kant is rol nummer 1, de rechter daarnaast rol nummer 2 en de meest rechtse rol is rol nummer 3. Een grijs zwarte lijn loopt door de 3 rollen. Dit is de belangrijke winlijn omdat daar de combinaties op worden geteld. Als er zich op die lijn1, 2 of 3 dezelfde logo?s zijn krijg je de daaraan verbonden prijs. De gehele lijst staat aan de linkerkant en onder de rollen van het basisspel van de Gold Lines Deluxe.

De maximale winst kan je krijgen in het Gold Lines Deluxe basisspel is 200 credits voor 3x het jackpot fruitsymbool. Dit geldt voor elke ronde op de Gold Lines Deluxe en er zit geen maximum aan. Je mag bijvoorbeeld 3x achter elkaar de jackpots winnen. De inzet voor het basisspel is vrij hoog waardoor je veel rondes kan spelen voor grotere bedragen. Het begint met 1 credit per spelronde en je kan via het 0-1 spel de gewonnen of opgespaarde credits of credits overhevelen naar het Gold Lines Deluxe vervolgspel. Hieronder gaan we ons hierin verdiepen.

Gold Lines Deluxe Vervolgspel

Nu is het vervolgspel aan de beurt, het zgn. Gold Lines Deluxe bonusspel. Er zijn drie verschillende mogelijkheden om in te zetten. Vijf credits voor 4 winlijnen, tien credits voor 8 winlijnen en twintig credits voor maar liefst 16 verschillende winlijnen. Bij een inzet van vijf credits speel je met 3 van de 4 rollen, maar bij de hogere inzetten draaien soms wel 10 en 20 rollen mee. Het enige verschil is dan de hoeveelheid winlijnen die je tot jouw beschikking hebt, 8 of 16. De prijzen zijn dan ook zo hoog dat je in korte tijd veel kan verdienen. De minimale winst is namelijk 40 credits voor 3 sinaasappels symbolen, de 80 credits voor 3x de 7 symbolen, meloenen en bellen. Je krijgt maar liefst 120 credits op je meter bijgeschreven als je 3x het Fruitluck logo scoort. Het mooiste van de Gold Lines Deluxe Gokkast is de jackpot die je maar liefst 200 credits geeft voor 3 jackpot symbolen!