Happy Hour

De gebruikers van de Fruitluck zijn erg blij met de makers van deze gokkast , de zogenaamde Happy Hour Gokkast. Deze leuke fruitautomaat met zijn geheel eigen uitstraling staat bekend om zijn vervolgspel wat veel uitbetaalt. De online versie van de Happy Hour Gokkast is namelijk exact een kopie van de originele gokkast die in de gokkasten staat. Fruitluck is vooral bekend om het maken van top gokkasten die door veel mensen gespeeld wordt. De vormgeving van de Happy Hour is kleurrijk en vrolijk. Linksonder zie je de rollen van het basisspel die belangrijk zijn voor dit spel. Rechts daarvan zie je het schema met de verschillende prijzen die wel kunnen oplopen tot 200 credits per ronde!

Vervolgens heeft de Happy Hour gokkast een heel leuk vervolgspel waarbij je de kans hebt om honderden credits per ronde te sparen. Mocht je drie zandlopers krijgen, dat wil zeggen op iedere rol 1 dan kom je in het Happy Hour spel. Dit is heel bijzonder want bij iedere tik kan je 100 credits winnen. Links in het midden zie je een klok en dat is de Happy Hour klok die ronddraait. Stopt hij op 100 dan krijg je 100 credits op je meter gestort! Dit gebeurt als je in het vervolgspel gaat spelen met een inzet van meer dan 10 credits. Wij komen hier later uitgebreider op terug.

Happy Hour Gokkast basisspel

Als je op de Happy Hour gokkast gaat spelen kun je er voor kiezen eerst voor de fun (gratis) te gaan spelen, of dat je voor echt geld wilt gaan spelen. Het is meestal wel goed om het spel uit te proberen middels een gratis spel. Om dat te doen heb je 3 mogelijkheden, 1. je stort een bedrag via iDeal wat direct op je Fruitluck account staat, 2. je kan naar een nummer bellen, en 3. smsen naar een nummer om een x aantal credits te krijgen. Dit laatste vinden wij het beste omdat je dan gratis kan spelen om het spel uit te proberen. Het spel is heel erg gemakkelijk want hij ziet er moeilijker uit dan hij werkelijk is. Het Happy Hour basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per ronde, dat komt overeen met 10 Eurocent per draai. Als je dus voor 5 Euro credits koopt kun je wel 50 rondjes spelen! Linksonder op 3 rollen gebeurt het allemaal. Er wordt horizontaal en van links naar rechts gespeeld, waarbij de meest linker rol als de eerste rol wordt gezien, deze is ook het meest belangrijk.

De rollen zelf vallen natuurlijk verticaal maar de winlijn moet horizontaal worden gezien, dat is de zwarte lijn die door het midden loopt. De winst begint al als je 2 of 3 dezelfde symbolen op de beschreven rollen scoort. Een van de grote voordelen hiervan is dat de kans om te winnen groter wordt omdat de Happy Hour automatisch de goede symbolen op de juiste rollen vasthoudt. Bij iedere winstcombinatie ga je naar het 0-4 spel waarna je kan beslissen of je de gewonnen credits overhevelt naar de Happy Hour Clubmeter. Hierna kan je aan het vervolgspel beginnen. De te winnen punten zijn als volgt, 2 credits voor bijvoorbeeld 2 kersen of citroen symbolen, en de hoofdprijs krijg je met maar liefst 200 credits voor 3x de BAR symbolen!

Happy Hour vervolgspel

Bij genoeg credits in het basisspel begin je met het vervolgspel op de Happy Hour. Je kan jouw inzet vergroten en voor grotere prijzen gaan gokken op deze bijzondere fruitautomaat. Als eerste voordeel werk je met 5 winlijnen tegelijk. Ten tweede kun je ook het minimale aantal van 5 credits in gaan zetten. Het maximaal aantal in te zetten credits is 10. Met de 10 credits krijg je ook de kans om het Happy Hour Gokkast Spel te activeren. Hierbij zijn de betalingen een stuk hoger dan in het basisspel. Het minimum aantal credits die je kan winnen zijn 40 credits, en dat loopt op tot 80 en tot maar liefst 200 credits voor 3x een BAR logo!

Happy Hour Spel

De makers van Fruitluck hebben ook nog eens een Happy Hour spel ingebouwd voor het gebruikersgenot. Om dit te activeren moet je minimaal met 10 credits per ronde spelen in het vervolgspel. Als je iets wilt verdienen doe je dat trouwens sowieso. Het spel wordt geactiveerd zodra je een symbool met een zandloper erop ziet. In het midden begint de wijzer van de grote klok te draaien. Hij draait om 100 credits en STOP symbolen heen totdat hij stopt. Als hij op een 100 logo stopt krijg je 100 credits en dit gaat alsmaar door totdat de wijzer een keer op een logo stopt. Zo kun je heel lang doorgaan en het aantal te winnen credits is geweldig op de Happy Hour Gokkast van de Fruitluck gokkasten!