Hellraiser

De Hellraiser gokkast is een van de nieuwste Fruitluck gokkast. Deze speciale Fruitluck gokkast heeft feitelijk 5 verschillende spellen die heel indrukwekkend zijn. Wij zullen de spellen apart aan u uitleggen en behandelen. In ieder geval ziet de layout er goed uit en hij is duidelijk en goed ontworpen. De te behalen winsten staan duidelijk aangegeven.

De te winnen Fruitluck Hellraiser credits

Bovenaan bevindt zich het logo van de Hellraiser gokkast met een klein duiveltje erbij. Helemaal rechts zie je de kleine duiveltjes die gaan draaien in het Hellraiser spel, daarnaast heb je de meter. Daaronder zien we de clubmeter, en weer daaronder de te behalen winsten als je de duiveltjes scoort en de daarbij behorende inzetten. Daarnaast zitten de 4 bijbehorende rollen, die gaan draaien in het basisspel en in het bonusspel.

De werkwijze van de Hellraiser gokkast

De Hellraiser gokkast bestaat uit verschillende spellen, namelijk een basisspel die we kennen van de meeste gokkasten, het kop of munt spel waarbij de gewonnen credits verdubbeld kunnen worden, mits je een winnende combinatie hebt en een ronde gewonnen hebt als bonusspel het Hellraiser spel. Bij alle spellen gaan we wat dieper in op de inhoud zodat het helder wordt voor jou als speler hoe je moet spelen!

Basisspel van de Hellraiser gokkast

Als je met het basisspel van de Hellraiser gokkast start en gaat gokken op Fruitluck merk je feitelijk al meteen dat de minimale inzet 1 credit is (dat komt overeen met € 0,10) . Daarnaast bestaat het spel uit 4 rollen. Om met alle vier de rollen tegelijk te spelen hoef je niet hoger in te zetten. Als je dus voor 1 credit speelt, speel je op de basiswinlijn van links naar rechts en horizontaal. Het begint links bij het nummertje 1. Je kan op verschillende manieren winnen, op het eerste plaatje zie je de wincombinaties die je ten minste krijgt bij 2 of 3 dezellfde symbolen. Je kan de goede rollen vasthouden mocht je bijna een winnende combinatie heben. De hoogste prijs die je kan winnen in het basisspel bij 3 duivel symbolen op alle 3 rollen is maar liefst 100 credits. Als je in het basisspel al iets wint kom je automatisch in het Kop of Munt spel waar je de kans hebt om je winst te verdubbelen. Een goede timing is hierbij heel belangrijk! In de Clubmeter worden alle credits bewaard die je in het basisspel hebt gewonnen. Een andere mogelijkheid is om de knop NEEM METER in te drukken en al je gewonnen credits op te sparen.

Hellraiser Bonusspel

Om bij het bonusspel te komen kies je in het basisspel voor de knop KIES SPEL/MUNT. Je kiest derhalve het bonusspel en laat het basisspel aan jou voorbij gaan. Naast die knop heb je nog een andere knop de KIES INZET kop waarmee je een hogere inzet kiezen. Je kan vanaf 5 credits automatisch naar het bovenspel gaan. De punten gaan dan door naar het Warp spel. Als ze daar doorheen zijn, zijn ze in de Clubmeter terecht gekomen van de Hellraiser gokkast. Het bonusspel bestaat uit 3 of 4 rollen waar je voor 5 winlijnen of 10 winlijnen speelt. De minimale inzet is dan ook 5 punten, de maximale is 20 punten (waar je 10 winlijnen en 4 rollen voor krijgt). Hiermee maak je het Hellraiser spel actief.

Hellraiser gokkast spel

Het Hellraiser gokkast spel begint bij de maximale inzet van 20 punten waarbij 3 duiveltjes verschijnen op 1 winlijn. Zoveel mogelijk duiveltjes scoren is het echte doel. Zolang er punten op de Hellraiser meter branden zal het spel voortduren. Als de meter leeg is stopt het Hellraiser spel. Wat je dan hebt gewonnen wordt bij je clubmeter toegevoegd en is verplaatsbaar naar de gewone meter.