Informatie over Fruitluck

Door de enorme bekendheid van de Fruitluck Gokkasten is er een grote boost gekomen de laatste maanden in de bezoekers die de weg weten te vinden naar de vele Fruitluck Gokkasten websites. Dit komt vooral door de fijne gameplay en zeer goede details die op iedere automaat te vinden zijn. Wij hebben dan ook geprobeerd om op onze website alles voor jou zo overzichtelijk mogelijk te krijgen. Zo kun je op de gehele Fruitluck Gokkasten collectie heel overzichtelijk zien welke Fruitluck Gokkasten er zijn. Op die manier hoef je niet echt heel ver te kijken en ben je met een paar kliks al veel wijzer. Ook zie je dat aan de zijkanten van de website alle Fruitluck gokkasten er staan. Van de Hellraiser tot aan de Double Sixteen, zelfs de Classic Runner en de Top Spinner zijn voorzien van een mooi plekje aan de zijkant. Je hebt in feite 2 opties. De ene optie is om direct te spelen, je kunt dan meteen spelen, bijvoorbeeld gratis of als je echte prijzen wilt winnen dan voor geld. Alles wat je dan wint is echt geld, en je credits kun je dan omzetten en versturen naar je rekening. 1 credit staat gelijk aan 10 Eurocent. Dat betekent dat als je 10.000 credits hebt, je 1.000 Euro over kan maken naar je rekening.

Vaakst gespeelde Fruitluck Gokkasten

[table id=1 /]

Er zijn in feite twee verschillende Fruitluck Gokkasten waar het vaakst op wordt gespeeld. Dit zijn de Double Sixteen en de Hellraiser gokkast. Het mooie aan de Double Sixteen is dat hij in feite geen basisspel heeft maar alleen een bonusspel. Dat bonusspel is zo goed in elkaar gezet dat je 8 verschillende rollen hebt die verdeeld zijn in 2 stukken. Het onderstuk met 4 rollen en het bovenstuk met 4 rollen, totaal 8. Maar dat is niet het enige, al die 8 rollen hebben ook allemaal winlijnen, en die winlijnen komen ook overeen met de rollen van de Double Sixteen. Wat we bedoelen, als je alles aanzet, en voor het hoogste gaat spelen, dat zijn 40 credits per ronde, dan gaat alles aan. Alle rollen beginnen met bewegen en alle winlijnen worden geactiveerd. Dan kom je op een totaal van maar liefst 32 verschillende winlijnen op deze fantastische Fruitluck topper. Je kansen zijn hiermee enorm gestegen en dan zul je zien dat je door die grote hoeveelheid aan winlijnen inderdaad veel vaker een prijs zal gaan winnen.

De volgende vaak gespeelde, of eigenlijk de meest gespeelde gokkast van Fruitluck is de Hellraiser. Hij heeft maar 4 verschillende rollen die zich bovenin in het midden bevinden, boven de prijzen tabel, daar zie je ze staan. Deze rollen worden niet alleen in het basisspel gebruikt maar ook in het bonusspel. En daarmee houdt de Hellraiser Fruitluck niet op, want er zijn nog 2 andere spellen, en de belangrijkste is natuurlijk het Hellraiser spel. In dit spannend extra bonusspel is het de bedoeling om zoveel mogelijk duiveltjes te winnen en vast te houden. Op die manier kun je snel veel credits winnen, wat natuurlijk de bedoeling is van het spelen op Fruitluck Gokkasten.

Gratis Fruitluck Gokkasten, of niet?

Er zijn twee verschillende manieren om te gokken op Fruitluck gokkasten en goed te spelen. Je kan er voor kiezen om voor nep geld wat rondjes te spelen en zo te oefenen. Of je kan moedig zijn en voor geld spelen, de prijzen en winsten die je dan op je scherm ziet zijn dan echt. Dat houdt dus in dat stel dat je in een spannend spel op bijvoorbeeld de Double Sixteen Fruitluck Gokkast 950 credits hebt gewonnen dit dus echte credits zijn. Omgerekend zijn 1 credits 10 Eurocent, dan betekent dat dus dat je 95 Euro hebt die je direct naar je rekening over kan maken.

Maar dan rest nog de vraag, is het uberhaupt wel nuttig om gratis op de gokkasten van Fruitluck te spelen of kun je beter direct geld storten en voor geld spelen. Aangezien de credits die je wint met gratis spelen nep zijn, is dit dan ook een logische vraag die we vaak binnen krijgen via de mail. Om gratis te spelen hoef je niet veel te doen. Je klikt op gratis spelen en binnen een seconde krijg je gratis speel geld. Daarmee kun je al wat rondes spelen op alle Fruitluck gokkasten. Het is dan ook vaak de eerste keus van spelers om dat te kiezen. Dan rest nog de vraag, heeft het nu om gratis te spelen. Het antwoord is heel simpel, ja. Vaak is het zo dat mensen je aanraden om direct voor geld te gaan spelen, maar de enige die dan wint is de bank, in dit geval de jongens van Fruitluck gokkasten. Je weet namelijk niet hoe de fruitautomaat werkt en je doet in feite zomaar wat. Dit kun je voorkomen.

Het beste om dit te voorkomen is om veel gratis te spelen. Denk bijvoorbeeld aan een kwartier per gokkast, of in extreme gevallen (mocht je niet precies snappen hoe een apparaat werkt) een half uur. Bij de wat moeilijkere gokkasten, waar je tegelijk ook meer kan winnen zoals de Fruitluck Hellraiser, is het goed om de kast helemaal uit je hoofd te kennen. Alle ins and outs te leren en op alle kleine details te letten zodat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan. Het is dan ook verstandig om een notitie blok bij je te houden en de kleine dingen op te schrijven die van belang kunnen zijn zoals wanneer het bonusspel begint, of je lang door moet sparen op de win meter, met hoeveel rollen je meer wint etc. Als je op dit manier je statistieken bijhoudt dan win je op lange termijn meer dan je denkt.

En dat is in feite de rede waarom je eerst gratis moet gaan spelen op alle Fruitluck Gokkasten. Leer eerst de gokkast kennen, kies er een en ga er op spelen zodat je weet hoe hij werkt. Als je dat eenmaal beheerst en een favoriete Fruitluck Gokkast hebt, is het een kleine stap om geld te storten en dan te spelen. En zo zul je zien dat je veel meer gaat winnen dan je gedacht hebt!