Red White and Blue

Wat een geweldige naam! De Red White and Blue Gokkast is een bijzondere en mooie gokkast die, omdat de Red White and Blue gokkast zo gewild is, een eigen plek heeft gekregen in de Fruitluck Gokkasten stal. Met maar liefst drie verschillende spellen heeft deze fruitautomaat makkelijke maar efficiente manieren om credits te winnen.

Red White And Blue gokkast Layout en werking

De Red White and Blue is de enige Nederlandse gokkast onder de Fruitluck gokkasten. De naam spreekt voor zich, Rood Wit en Blauw, echte Hollandse kleuren in een digitaal leuk ontwerp. Je kan veel plezier op Red White and Blue beleven. De opbouw van deze gokkast zit prima in elkaar. Hij heeft een basisspel, een kop of munt spel en een bonusspel. Dit bonusspel is gesplitst, een voor 4 credits en de andere voor 8 credits.

De gokkast heeft de Red Whit and Blue kleuren, de kleuren van de Nederlandse vlag. Als je goed naar het “&” teken kijkt dan zie je ook de vlag. Bovenaan heb je de drie verschillende rollen van het bonusspel. Rechts daarnaast heb je de Red White and Blue Supermeter met de gewonnen credits van in het basisspel, bijvoorbeeld via de kop of munt optie. Onder de supermeter heb je de prijzenlijst en kan je zien hoeveel credits je kan winnen met welke combinaties. Links daarvan bevinden zich de drie rollen van het Red White and Blue basisspel. En daarboven komen we uit bij de prijzenlijst met mooi ontwerp van het bonusspel, precies waar we begonnen zijn.

Het Red White And Blue Gokkast Basisspel

Het basisspel speelt zich af op de onderste drie rollen. Op die drie rollen bevindt zich een winlijn en dat is de lijn die belangrijk is. De regels zijn eigenlijk heel simpel, het is de bedoeling dat er op 2 of 3 rollen een gelijke winnende combinatie is die van links naar rechts aaneensluit. Op de tabel aan de rechterkant kan je zien welke dat precies is. Denk bijvoorbeeld aan 1 meloen op rol 1, die zich aan de linkerkant bevindt en een 2e meloen op de middelste rol. Mocht je die combinatie krijgen dan win je 4 credits. Je kan kiezen tussen kop of munt waardoor je dus jouw winst verdubbelt op de Red White and Blue. Je kan op de X 4 knop drukken waarmee je jezelf upgrade naar het Red White and Blue bonusspel en dus daar voor 4 credits verder kan spelen.

Red White And Blue Kop of Munt

Hierboven hebben we al uitgelegd wat er gebeurt als je een x aantal credits wint. Met 2 meloenen op de eerste twee rollen hebben we in het voorbeeld 4 credits gewonnen. We gaan nu uitleggen wat er gebeurt als je gaat gokken, alles of niets, kop of munt. Feitelijk zet je dus al je gewonnen credits van die ronde in en kan je het in een druk op de knop verdubbelen. Je kan net zo lang doorgaan tot je het maximale hebt bereikt, en dan zit je op 200 credits. Je kan altijd stoppen en je credits overhevelen naar de meters boven (druk op X 4 of X 8 ) of de meters beneden.

Het bonusspel van de Red White And Blue Gokkast

Het bonusspel is een uitzonderlijk spel waarbij je kan kiezen of je met 4 credits als inzet speelt of 8 credits. Als je onder de bovenste rollen kijkt dan zie je dat de maximale winst per ronde 200 credits kan worden. Je kan zien dat je drie rode 7?s krijgt met een inzet van 8 credits. Je kan dus investeren met 8 Red White and Blue credits tegelijk. De supermeter van de Red White and Blue Gokkast kan oplopen tot een maximaal van 1000 credits. Als je boven de 1000 komt zullen er 200 credits naar de winbank overgeheveld worden.