Running Wild

Iedereen uit de gokwereld kent de Running Wild gokkast. Dit is een van de meest populaire fruitautomaat en vele kenners zullen terugdenken aan vroeger in de gokhal. Running Wild is een goed verkochte machine, je zag ze vroeger veel. Men ging vaak speciaal voor deze automaat een gokhal zoeken. Dit lag niet aan z’n mooie ontwerp, maar feitelijk omdat hij simpel in gebruik is en om de vier verschillende rollen in het bonusspel. Veel leuker zijn de 200 credits die je kan winnen met 3 sterren in het bonusspel en wordt daarom door veel online gokkasten spelers gespeeld. Vergeet daarbij niet dat het uitbetalingspercentage voor de online spelletjes veel hoger ligt dan de gokkast in een gokhal. Bij de online versie van Fruitluck zijn weinig tot geen kosten daar je bijvoorbeeld geen personeels- en huisvestingkosten hebt.

De Running Wild Gokkast van Fruitluck heeft een viertal spellen die bestaan uit een basisspel waar we later op terug zullen komen, een 0-4 spel net iets anders dan een 0-5 spel, en een vervolgspel wat zich precies boven het logo bevindt. De joker is eigenlijk hetgene waar het bij deze Fruitluck automaat om draait, die heel duidelijk afgebeeld staat in het logo. Het woordje WILD zie je links daarvan, wat in feite wil zeggen dat het jokertje van de Running Wild geldt als dit WILD teken en wat in feite dus de echte joker is. Andere gokkasten gebruiken het BAR logo, hier heb je de nar ook wel als de joker. Ook is de inzet bij de Running Wild  1 credit per spel dus je kan weer flink wat rondjes draaien met 1 Euro, laat staan als je bijvoorbeeld via iDeal 50 Euro stort, dan kun je maar liefst 500 rondjes draaien. Je kan je wel voorstellen dat je echt heel veel kans maakt om veel geld te verdienen op de Running Wild!

Running Wild Gokkast Basisspel

We richten ons op de onderste drie rollen aangezien het basisspel van de Running Wild zich beneden voornamelijk afspeelt. De rollen 1, 2 en 3 worden van links naar rechts geteld en wellicht zie je ook een horizontale lijn lopen door het midden van alle 3. Dit is de winlijn, en dit is een belangrijke lijn die je goed in de gaten moet houden als de rollen 1 voor 1 stoppen bij het draaien op Running Wild. Om het voor jou als speler transparant te maken win je al een prijs als je al 1 logo hebt (op de eerste rol)! Wij nemen de kersen als voorbeeld. Bijvoorbeeld, je krijgt op rol 1 de kersen, rol 2 de ster en op de derde een meloen, dan nog krijg je de prijs van 4 credits omdat je op de eerste rol de kersen hebt gekregen. Om zulke redenen blijft de Fruitluck Gokkasten Running Wild populair onder veel gokkers. Je ziet het Running Wild prijzenschema aan de linkerkant van de rollen van het basisspel dat je 4 credits krijgt bij 1 kersen fruitsymbool op rol 1, en maar liefst 200 credits bij 3 sterren! Je kan dus bij iedere ronde winst maken! Een ander groot voordeel is dat de rollen automatisch vast worden gehouden als door de Running Wild zelf vastgesteld wordt dat een aantal symbolen (vanaf 1 a 2) een gunstige positie hebben. Dat maakt de kans tot slagen alleen maar groter.

Running Wild Vervolgspel

Het vervolgspel van deze gokkast, en als je daadwerkelijk gaat gokken op Fruitluck, kan je vinden boven het logo op vier verschillende rollen. Deze rollen zijn zo samengesteld dat ze een heel hoog uitbetalingspercentage hebben. In het stuk boven heb je al kunnen lezen waarom de productie van online gokken goedkoper (geen personeel en huisvesting etc). Doordat die kosten laag blijven kunnen de mensen van Fruitluck inderdaad hoog uitbetaald worden zoals bijvoorbeeld bij het vervolgspel van de Running Wild. Het bovenspel cq het Running Wild bonusspel kan je vinden over 8 verschillende schermpjes. Daarin zie je de hoeveelheid credits die je hebt gewonnen of overgeheveld. Dit zijn in feite jouw gewonnen spelletjes. De Running Wild meters kunnen wel tot 200 credits per stuk kunnen gaan. Dit in ogenschouw nemend betekent dat dat je in het bovenspel tot een bedrag kan gaan van maar liefst 1600 credits! Om daar te komen moet je in eerste instantie een aantal mooie combinaties hebben en flink wat credits winnen.

Daar je in het Running Wild bovenspel kan spelen met een maximum van 10 winlijnen moet het heel makkelijk zijn om snel aan dat aantal te komen! Wij raden je echter wel aan dan ook om met het minimum aantal credits te spelen, dat zijn er 5 per ronde. Daarvoor krijg je 5 winlijnen maar kun je wel meedoen voor de hoge prijzen. Mocht je dan toch voor de volle bedrag willen gaan en voor 10 credits per ronde spelen dan krijg je naast de 10 winlijnen ook nog eens de 4e rol en wordt hij geactiveerd. Deze vierde rol biedt namelijk een bonus en die bestaat uit alleen maar jokers! De Running Wild gokkast blijft een van de meest gewilde gokkasten.