Top Spinner

De Top Spinner Gokkast is weer een bijzondere gokkast die we gaan bespreken. Een grote gokkast met maar liefst vier verschillende spelletjes voor een groot spelgenot. Het is feitelijk het normale basisspel, het vervolgspel cq bonusspel en de 0-1 en 0-5 spelletjes. Om te wennen aan de speelwijze raden wij je aan om een tijdje voor niets te spelen. Maar met gratis spelen verdien je natuurlijk ook geen echt geld. Dit doe je pas met een account. Wij raden jou dan ook aan om een account te openen zodat je jouw geldzaken veilig en snel kan regelen.

Layout van de Top Spinner Gokkast

De Top Spinner gokkast is een gokkast waarbij heel veel tegelijk gebeurt en die af en toe heel rommelig lijkt. Maar in feite is het een spel wat makkelijk in gebruik is. De gebruikersvriendelijkheid is enorm en als je het spel eenmaal door hebt is het een eitje. Ten eerste hebben we linksboven de 4 rollen waar het in dit spel om draait. De kast heeft kris kras 10 winlijnen die je aan de cijfertjes herkent. Verder heeft iedere rol van de Top Spinner aan de rechterkant een overzicht van de te krijgen symbolen. Daaronder zie je het logo in geel en oranje. Daaronder zit het grote prijzenschema waarop je kan zien hoeveel credits je kan winnen bij welke combinaties. Bijvoorbeeld 2 sterren geeft je 8 credits, maar 4 sterren geeft je 200 credits per ronde. We zien het 0-1 spel met een uitleg erbij als we nu naar rechts schuiven. Deze uitleg is in zulke kleine letters geschreven dat je waarschijnlijk een vergrootglas nodig hebt. In het kopje over het 0-1 spel zullen we precies vertellen wat er staat en hoe het spel werkt. We kunnen wel alvast iets verklappen wat je nodig hebt voor het bonusspel/vervolgspel. En tenslotte hebben we aan de rechterkant de meters om in het vervolgspel te komen.

Basisspel van de Top spinner

Bij de start begin je zoals altijd met 1 credit per ronde. Met een druk op de knop beginnen er in plaats van 4 nu 3 rollen te draaien op de  Top Spinner. Linksonder zie je het prijzenschema, vanaf 2 symbolen krijg je pas een prijs. Je hebt er verschillende symbolen waaronder meloenen en druiven. Ook win je in ieder geval credits bij 4 symbolen naast elkaar. Maar de  Top Spinner symbolen moeten hetzelfde zijn en moeten beginnen op de eerste twee rollen van links naar rechts. De eerste winlijn loopt van links naar rechts. Ook al zie je meer winlijnen die verticaal lopen, de basis is horizontaal. Het hoogst aantal punten wat je kan winnen in het basisspel van de Top Spinner gokkasten is 200 punten bij 3 ster symbolen naast elkaar.

Top Spinner 0-1 Spel

De  Top Spinner spelregels over het 0-1 spel zijn duidelijk. Daarmee zet je je  Top Spinner credits van beneden naar boven, de zogenaamde Clubmeter. Bij genoeg credits in de  Top Spinner Clubmeter zitten begint het bonusspel automatisch.

Top Spinner gokkast Bonusspel

Ook over het bonusspel kunnen we heel kort zijn. Je bent hier uiteraard om te spelen en te winnen! Het spel bestaat in feite uit 4 rollen en het maximaal aantal winlijnen wat je kan selecteren of krijgen is 10 en dat zijn er heel veel! De minimale inzet voor 5 winlijnen is 5 credits en voor 10 credits krijg je 10 winlijnen en 4 rollen, dat is tevens ook de maximale inzet. Het hoogst aantal te winnen credits zijn 200 wanneer je 3 sterretjes naast elkaar krijgt.

Spelen voor geld op de Top Spinner

Nu kan het spelen voor geld beginnen, hoe werkt dat? De eerste handeling is geld overmaken via iDeal, hiermee krijg je direct het geld op je account en kun je meteen beginnen met spelen. Het is heel gemakkelijk om veel geld over te maken zodat je niet constant de telefoon hoeft te pakken om in te gaan bellen om op de  Top Spinner te spelen. De andere 2 manieren om geld over te maken zijn met de telefoon of je gsm. We leggen dit nu al uit omdat het heel vaak gevraagd wordt aan iedereen die op de Top Spinner Gokkast wil spelen. De eerste en simpelste manier van geld overmaken is via sms, je stuurt bijvoorbeeld FRUIT5 naar 4455 en je krijgt daarvoor 5 berichten a 1,50 op je telefoon. Het kost jou dan 1,50 en daar krijg je dus in totaal 75 credits voor! Heel erg vlug, makkelijk en efficient. De andere manier is om fysiek te bellen. Het bovenste nummer kost je dan 1,30 per gesprek, je wacht dan even, vult je code in die op het scherm staat en je krijgt 13 credits. De derde manier is om een ander 0909 nummer te bellen wat 0,80 per minuut kost. Het levert jou 8 credits op om mee te spelen op de  Top Spinner gokkast van Fruitluck.